Samenwerking uitgelicht

Ik kan enorm genieten van een succesvolle samenwerking; in de onderzoeken die ik met passie verricht, maar ook vanuit mijn eigen praktijk. Het afgelopen jaar heb ik zelf intensief samengewerkt met BCE om een in eigen beheer ontwikkelde onderzoekstool FORMULEBOOSTER te realiseren.

 

“Alles staat grotendeels klaar en een gedegen onderzoek naar de samenwerking kan vandaag nog door formules zelf worden uitgestuurd!”

Formulebooster is een onderzoekstool, gericht op bestaande netwerken die inzicht willen om te kunnen groeien, innovatiekracht te ontwikkelen en concurrentievoordeel te behalen. Het systeem is zo ontwikkeld dat organisaties zelfstandig en in eigen beheer het onderzoek kunnen uitvoeren: alles staat grotendeels klaar en een onderzoek naar de samenwerking kan vandaag nog uitgestuurd worden!

De tool bestaat uit een dashboard waarop je adviezen krijgt op zes vlakken: Allereerst toont het systeem een rapportcijfer voor je algehele dienstverlening. Daarnaast toont het de strategische waarde waar men trots op is in de organisatie, maar ook de strategische waarde die gemist wordt. Ook geeft het systeem de punten weer waar partners meer inspraak op willen. Een visuele prioriteitenmatrix toont je de onderwerpen waar je als organisatie direct op kunt sturen. Tot slot toont de tool een percentage in hoeverre ondernemers van plan zijn om hun contract met het samenwerkingsverband te verlengen. De organisatie krijgt met dit dashboard als het ware het stuur in handen om te zorgen dat ondernemers tevreden zijn en aangesloten blijven bij de formule. Op al die onderwerpen vindt vervolgens een verdieping met uitgebreide inzichten plaats.

Hoe vertaal je een complex onderzoek én bedrijfskundig advies naar een pragmatische tool? Zie het volledige interview op: https://assets.ctfassets.net/t3drfxhezuty/1Y1bXbrMZEVvR9dgewfTDM/f97e7068957363da28f754d8874a2c9d/BCE_klantcase_Emproof_-_definitieve_versie.pdf

Samenwerking uitgelicht

Contactgegevens