Consultants

Uw dienstverlening uitbreiden met een tool die je in korte tijd een blauwdruk geeft van een franchiseorganisatie? Als consultant wil je jouw dienstverlening professioneel aanbieden. Je draagt bij aan strategische vraagstukken, helpt formules met organisatorische zaken en zorgt wellicht ook voor kandidaat-ondernemers. Je bent goed in je werk: issues aanpakken en vooruitgang boeken binnen de formule.

Valt binnen jouw expertise ook het goed verrichten van onderzoek naar formules of heb jij een inhoudelijk juiste vragenlijst om zicht te krijgen op wat er speelt in een formule? Door mijn jarenlange ervaring in het uitsturen van enquêtes, het doen van onderzoek en mijn achtergrond in data, kan ik jou wellicht helpen om je dienstverlening nóg interessanter te maken voor formules. Want door gebruik te maken van FormuleBooster kan je nóg gerichter te werk te gaan, zodat je op een veilige en snelle manier inzichten krijgt. Inzichten die bijdragen aan uw succes en dat van uw klant, de formule.

Door FormuleBooster heb je een extra instrument in uw bagage. Zo kun je doen waar je goed in bent. Dan doet FormuleBooster dat ook. Ben jij ook overtuigd dat door deze inzichten je dienstverlening nog professioneler kan worden, zodat je kan bijdragen aan groei en succes van je bedrijf en dat van een formule? Bekijk dan eens het framework om te bepalen wat dat voor jouw dienstverlening kan betekenen.

Wil je meer weten? Ik praat graag hierover verder met jou.

Als je jouw gegevens achterlaat, neem ik contact met je op.

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan mij om via deze gegevens contact met jou te zoeken. Wil je weten hoe ik met je ingevulde gegevens omga, lees hier de privacyverklaring.