Consultants

Uw dienstverlening uitbreiden met een tool die u in korte tijd een blauwdruk geeft van een franchiseorganisatie? Als consultant wilt u uw dienstverlening professioneel aanbieden. U draagt bij aan strategische vraagstukken, helpt formules met organisatorische zaken en zorgt wellicht ook voor kandidaat-ondernemers. U bent goed in uw werk: issues aanpakken en vooruitgang boeken binnen de formule.

Valt binnen uw expertise ook het goed verrichten van onderzoek naar formules of heeft u een inhoudelijk juiste vragenlijst om zicht te krijgen op wat er speelt in een formule? Door mijn jarenlange ervaring in het uitsturen van enquetes, het doen van onderzoek en mijn achtergrond in data, kan ik u wellicht helpen om uw dienstverlening nóg interessanter te maken voor formules. Want door gebruik te maken van FormuleBooster kunt u nóg gerichter te werk te gaan, zodat u op een veilige en snelle manier inzichten krijgt. Inzichten die bijdragen aan uw succes en dat van uw klant, de formule.

Door FormuleBooster heeft u een extra instrument in uw bagage. Zo kunt u doen waar u goed in bent. Dan doet FormuleBooster dat ook. Bent u ook overtuigd dat door deze inzichten uw dienstverlening nog professioneler kan worden, zodat u kan bijdragen aan groei en succes van uw bedrijf en dat van een formule? Bekijk dan eens het framework om te bepalen wat dat voor uw dienstverlening kan betekenen.

Wilt u meer weten? Ik praat graag hierover verder met u.

Als u uw gegevens achterlaat, neem ik contact met u op.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier de privacyverklaring.